Hem
Mode

Kläder

Kläder som trend och mode
Kläder är någonting där trender går i vågor. För inte alltför länge sedan var bruna, tajta byxor högsta mode. Eller de så kallade V-jeansen. Byxor med slag, kavajer med slag som nästan sträckte sig till ryggen.
Platåskor var under en period mycket populära för att sedan några tiotal år senare komma tillbaka.
Något som däremot inte verkar vara så modeaktivt och som överlever alla andra klädtrender är underkläder, ja inte de vanliga underkläder, utan de som väl mer kan kallas för sexiga underkläder. Visserligen får du också då och då lite uppsving genom olika tidningar och trender, men i grunden finns det hela tiden kvar. Mer eller mindre i bakgrunden under vissa perioder men de är dock kvar.

Ett annan klädstil som hela tiden finns med är det som kallas för profilkläder, dvs kepsar, jackor och annat med olika typer av reklamtryck på. Strumpor med reklamtryck, de är nog så långt ifrån de nylonstrumpor som mer hör hemma under begreppet underkläder.
Samma gäller med olika typer av de kläder som hör till begreppet jaktutrustning. Visserligen finns det kanske en del som tänder på militärstuket som brukar finnas där, men så många är de knappast.
Nåväl gemensamt för alla är att det krävs tvättmaskiner för att få dem rena.
 
E-post |