Hem
Kommunikation

Möbler

Om du letar efter praktiska och funktionella kontorsmöbler för ditt företag har du många val. Det är viktigt att ha möbler som är passar till ett företag och kan bidra till en mer behaglig miljö att arbete i. Detta för att anpassa arbetet på bästa möjliga sätt, dels för att ge ergonomiskt korrekta arbetsplatser. Beroende på kontorstyp ser behovet av möbler annorlunda ut.Urval av utrustning i olika utföranden och för olika ändamål är viktigt att tänka på.

Om du vill ha´kontorsmöbler där det finns många datorer som används, är det värt att välja stolar och bord som är felixibla så att de kan anpassas individuellt till den som använder skärmen. Det ger en bättre arbetsposition och gör att du kan lindra arbetsskador eller helt undvika dem.

I en miljö där du har många möten och konferenser istället kan det vara fördelaktigt att investera i stolar och bord som är lätta att hitta och tydliga. Vikbara kontorsmöbler är ett exempel på sådana kontorsmöbler. Genom att använda flyttbara möbler kan flera personer enkelt passa in i rummet, samtidigt som de tar bort möblerna snabbt och effektivt när mötet är stängt. Genom att välja ett hopfällbart alternativ tar möblerna inte mycket plats när de inte används.

Om ett företag har en lobby eller någon form av välkomsthall, kan det vara trevligt att ha ett bord och några bekväma stolar för besökare att bosätta sig i. Runda bord i olika storlekar och bekväma tygstolar kan vara ett alternativ. Om du har ett mötesrum på ditt kontor där du ibland får gäster, kan du också vara bekväm med en slags gäststol mittemot skrivbordet. Ett tips är att välja stickstolar som enkelt kan staplas ovanpå varandra och flyttas vidare när de inte används. 
E-post |