Hem
Internet

Hosted Exchange delade kalendrar, delade konton och delade kontaktuppgifter


Alla företag, oavsett storlek, är unika och är därmed inte den andra lik. Dock finns det en gemensam nämnare och det är att alla idag är beroende av kommunikation, marknadsföring och att synas. Internet har kommit att bli en lika självklar som viktig del av ett företag. Internet och e-post är grundläggande för att ett företag ska överleva. Microsoft Hosted Exchange från Strongbox är tjänsten som effektiviserar er e-posthantering och tar över driften av er exchange server, så ni får mer tid att fokusera på er egen verksamhet.

Microsoft Hosted Exchange från Strongbox är en tjänst som innebär att ni outsourcar driften av er exchange server till Strongbox. Strongbox tar då, i egenskap av er hostingleverantör, fullt ansvar för att driften av er exchange server fungerar felfritt. Hosted Exchange från Strongbox innebär att ni slipper investera i infrastruktur, ni slipper sköta uppdateringar, skaffa licenser, investera i och installera mjukvara samt hårdvara. Ni slipper sköta er exchange server och kan därmed fokusera helt på er kärnverksamhet.

Andra fördelar med Hosted Exchange från Strongbox är att ni får alla de tjänster och funktioner som redan finns i systemet. Med delade konton, delade kalendrar och delade kontaktuppgifter effektiviserar ni inte bara er e-posthantering, utan hela företaget och dess hantering av kunder, klienter och samarbetspartners. Ni kan enkelt hålla inkorgen och kalendern synkroniserad då ni alltid är uppkopplade mot samma exchange server oavsett från vilken enhet ni loggar in. Skicka och ta emot mail på resande fot, i sommarstugan eller hemma med en mobiltelefon eller annan handhållen enhet med hjälp av MAPI och ActiveSync.

Delade kalendrar
Hosted Exchange från Strongbox är tjänsten som gör dig och dina kollegor kontaktbara. Microsoft Hosted Exchange från Strongbox gör det möjligt att hålla sig underrättad och samtidigt ges du möjligheten att dela kalenderuppgifter oavsett vart du är. ActiveSync och MAPI gör att du, med hjälp av din egen mobiltelefon eller annan handhållen enhet, kan logga in via samma exchange server oavsett om du är hemma eller på kontoret. Webbaserad mail har aldrig tidigare varit så avancerad som nu. Delade kalendrar är en smart och enkel lösning för ert företag. Håll koll på viktiga möten och annat med hjälp av delade kalendrar.

Delade konton
Microsoft Hosted Exchange 2010 från Strongbox gör ert företag effektivt och effektiviserar er e-posthantering. Hosted Exchange är en kostnadseffektiv lösning där ni endast betalar en fast kostnad per månad och användare och ni kan enkelt ta bort och lägga till användare utifrån era behov och önskemål. Delade konton och delade kontaktuppgifter innebär att ni, då ni alla är uppkopplade mot samma exchange server, enkelt kan dela dokument och uppgifter mellan er. Med delade konton och delade kontaktuppgifter effektiviserar ni hela företagets hantering av e-post och dess kunder och samarbetspartners.
 
E-post |